Opleidingen in ons bedrijf

Wij bieden u de mogelijkheid bij ons in het bedrijf een opleiding te volgen tot Diagnose Specialist. Dit traject bestaat uit 3 opleidingsniveaus bestaande uit verschillende modules.

  1. BASISTRAINING DIAGNOSE
  2. DIAGNOSE TECHNICUS
  3. DIAGNOSE SPECIALIST

Meer info over de inhoud van deze 3 opleidingsniveaus vind je hieronder of in de brochure.

 

Wij dagen u uit om met ons mee op de trein te springen, zodat we samen te toekomst de baas kunnen.

Klik op de knop hieronder en schrijf je onmiddellijk in.

 

U heeft het voordeel dat verre verplaatsingen overbodig zijn, de opleiding gebeurt in een gekend kader met onze medewerkers waar u nagenoeg dagelijks mee in contact komt. De opleidingen zijn praktijkgericht en worden nu reeds met enthousiasme gevolgd door een aantal garagebedrijven.

De opleidingen komen in aanmerking voor uw KMO portefeuille waardoor u tot helft kunt terugvorderen.

Inschrijven

1. Basistraining Diagnose

1. MMS1-BB: Zich bekwamen op het gebied van motormanagement systemen benzine(3 modules inclusief een praktijkdag)

2. ASG1: Inzicht verkrijgen in het gebruik, toepassen en instellen van een moderne digitale scope(1 module inclusief praktijk)

3. VTS1 (Voertuig elektronica 1): De elektronica in het onderstel en de aandrijving neemt toe, ook hier is voor de monteur kennisopbouw noodzakelijk. (1 module inclusief praktijk)

4. DTA1: Communicatienetwerken in auto's: inzicht krijgen hoe de communicatie plaats vindt, hoe komt de signaalvorm tot stand, hoe wordt een veilig datatransport gewaarborgd. (1 module inclusief praktijk)

Meer info in de brochure...

2. Diagnose Technicus

5. MDT-DB: In deze training worden de moderne elektronisch geregelde diesel systemen behandeld. (3 modules inclusief een praktijkdag)

6. EOBD1: De systemen die zorgen voor de EURO normen (milieu), worden gecontroleerd door de Europese On Board Diagnose (EOBD). In de training EOBD wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat, hoe de controles worden uitgevoerd en wat de praktische toepasbaarheid is van EOBD. (1 module)

7. M-OBD1: Voor het stellen van diagnose en onderhoud wordt gecommuniceerd met de auto en hier gaan we in op het praktisch toepassen van deze communicatie, hoe gebruiken we effectief de informatie die we uit de communicatie met de verschillende systemen verkrijgen. (1 module)

Aansluitend op EOBD1 (6) en M-OBD1 (7): Met de communicatie apparatuur en de moderne digitale labscope opdrachten uitvoeren aan de systeem borden van GMTO. (praktijkdag)

Meer info in de brochure...

3. Diagnose Specialist

8. MMS-BD Diagnose1: Gezien de vele nieuwe technische ontwikkelingen in de benzine motormanagement systemen heeft GMTO de module mms diagnose samengesteld, in deze training wordt de monteur verder ontwikkeld in het praktisch diagnose stellen aan deze systemen. (3 modules inclusief praktijkdag)

9. MDT-DD Diagnose: Gezien de vele nieuwe technische ontwikkelingen in de diesel motormanagement systemen heeft GMTO de module mdt diagnose samengesteld, in deze training wordt de monteur verder ontwikkeld in het praktisch diagnose stellen aan deze systemen.

Meer info in de brochure...