Distributieriem vervangen

 

Klein en groot onderhoud

 

Remmen

Hoe werkt mijngarage.be?

Hoe werkt mijngarage.be?

Klik op het logo om jouw offerte aan te vragen!

 

Aan de hand van het chassisnummer wordt het merk en type voertuig bepaald.
Neem daarvoor het inschrijvingsbewijs van jouw auto bij de hand.

 

 

Via de online toepassing " mijngarage.be " kan iedere particulier een offerte met prijsgarantie verkrijgen voor een onderhoudsbeurt of herstellingen aan het voertuig.

Daarna kun je online een afspraak boeken met de gekozen garage. Er wordt ook extra informatie verstrekt over de gebruikte materialen. Als aanvulling krijg je te zien welke kosten vaak voorkomen bij de werkzaamheden die je selecteerde.

Wij stimuleren onze professionele klanten (de garages) om mee te stappen in dit project. Hierdoor weet jij als particulier dat je zeker bent van kwaliteit voor een vooraf gekende prijs, zonder verrassingen!

Prijs - kwaliteit - prijsgarantie - chassisnummer
Prijs
De prijzen die mijngarage.be geeft zijn all-in prijzen. Dit houdt in dat het arbeidsloon van een gekwalificeerd vakman is inbegrepen en kwaliteitsonderdelen en eventuele milieutoeslagen zijn berekend. De opgegeven prijzen zijn inclusief BTW. In de specificatie kun je tevens zien welke kosten vaak voorkomen bij de geselecteerde job. Ook die genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Kwaliteit
De aangesloten garages voeren de jobs uit voor de prijzen waarvoor mijngarage.be de afspraak heeft gemaakt met jou. Zij monteren alleen de kwaliteitsonderdelen die via ons geleverd zijn. Op die manier ben je verzekert van "originele kwaliteit". De onderdelen voldoen dus aan de eisen die de autofabrikant daaraan heeft gesteld.

 

Prijsgarantie
Mijngarage.be staat garant voor al haar opgegeven prijzen. Om deze prijsgarantie te activeren dient een online afspraak gemaakt te worden via www.mijngarage.be bij één van de aangesloten garages.
Na het maken van de online afspraak ontvang je een prijsgarantiecode. Deze code verzekert je ervan dat de werkzaamheden nooit duurder kunnen uitvallen. Mocht om welke reden dan ook de prijs in de praktijk toch hoger uitvallen, dan krijg je het verschil terugbetaald van mijngarage.be.

 

Chassisnummer
Om ervoor te zorgen dat in de offerte de juiste onderdelen (die perfect bij uw model auto passen) worden opgenomen, vraagt mijngarage.be om het chassisnummer van jouw voertuig. Dit wordt vervolgens razendsnel aan de voertuiggegevens gekoppeld zoals deze bij de DIV geregistreerd zijn. De chassisgegevens worden door mijngarage.be verder niet voor andere doeleinden gebruikt.